VOLEYBOLUN CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ SÜPER FİNALLERİ ANTALYA'DA HEYECANLA BEKLENİYOR

 

03 Mayıs 2024
VOLEYBOLUN CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ SÜPER FİNALLERİ ANTALYA'DA HEYECANLA BEKLENİYOR

 Voleybol tutkunları için heyecan dolu bir organizasyon kapıda! Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en prestijli etkinliği olan CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, bu yıl Antalya'da gerçekleşecek. Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı bu müsabakalarda, 5 Mayıs Pazar günü İtalya'dan 3 ve Polonya'dan 1 takım şampiyonluk mücadelesi verecek.

 Kadınlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenecek karşılaşmalarda, kadınlarda İtalya'nın A. Carraro Imoco ile Allianz Vero Volley Milano, erkeklerde ise İtalya'nın Trentino Itas ile Polonya'nın Jastrzebski Wegiel takımları kıyasıya mücadele edecek. Maçlar, Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşecek ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

 Programa göre, Trentino Itas ile Jastrzebski Wegiel arasındaki maç saat 17.00'de başlayacak, ardından A. Carraro Imoco ile Allianz Vero Volley Milano karşılaşması ise saat 20.00'de seyircilerle buluşacak.

 Voleybolseverler, bu heyecan dolu organizasyonda takımlarını desteklemek için sabırsızlanıyor. CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, voleybolseverler için unutulmaz bir deneyim olmaya aday.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.